Характеристики, комплектації та ціни Hyundai Palisade 2020

П
ривітайтеся з новим флагманським позашляховиком Hyundai

Hyundai Palisade - новий флагман модельного ряду, тому він повинен бути дуже хорошим. У нього відмінна передок, який відрізняє його від других моделей Hyundai, і його явно не можна сплутати з іншим брендом. Однак тут важлива не яскрава зовнішність, а форма звичного великого позашляховика, кількість місця всередині і то, наскільки приємно подорожувати.

Палісад, вміщає до восьми осіб, пропонує на один більше, ніж деякі конкуренти, і якщо ви складете всі його сидіння, ви можете отримати симпатичний вантажний відсік, схожий на фургон. Він також виглядає і є добре обладнаним усередині, без драматичних деталей дизайну - він просто ясний, функціональний і мінімалістичний.

Він змушений зіткнутися з серйозними противниками, за плечима яких вже кілька поколінь моделей, і, з огляду, що це абсолютно новий автомобіль від Hyundai, він може трохи поборотися за споживача. Його зовнішній вигляд поєднує в собі химерне особа з більш традиційної загальної естетикою, але інтер'єр може нагадувати те, що ви можете побачити в дорогих німецьких брендах, таких як Mercedes, Audi чи BMW, і його конкуренти будуть щосили намагатися відповідати цьому відчуттю.

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД HYUNDAI PALISADE 2020

У той час як в зовнішності Hyundai Palisade може домінувати трохи незвичайний перед, в якому використовуються вертикальні двосекційні денні ходові вогні, які розділені на два окремих кластера з кожного боку, покладених один на одного, а також масивна решітка радіатора, в іншому це зазвичай виглядає автомобіль з деякими елементами дизайну.

У невеликій верхній групі знаходяться тільки ходові вогні і покажчики повороту, а в нижній (більшої) групі знаходяться фари ближнього і дальнього світла.

Решітка також смілива і добре доповнює фари. Звичайно, фальшрешітка велика, але не така вже й велика за сучасними мірками, і його візерунок виглядає досить хитромудрим, що допомагає посилити його зовнішність і зробити перше враження вау-ефектом.

Якби на ньому не було такого помітного значка Hyundai, його могли б сплутати з реальною преміальною моделлю.

Переходячи від його дивного передка в бік, безумовно є натяк на Mercedes GLE в формі задньої стійки. Спереду - стійка зміщена вперед, а за нею бічне скло зливається із заднім склом для ефекту зрізіного даху, який в наші дні дуже модний серед автомобільних дизайнерів. Проте, якщо дивитися на нього з задньої перспективи, він показує натяки на Cadillac Escalade, особливо з помітною блискучої окантовкою навколо більшої частини бічного скла.

Ззаду він, безумовно, виглядає унікально (хоча і дивно схожий на деякі моделі SsangYong), з вертикальними світловими ліхтарями, підкресленими блискучою смугою світла, яка спускається вниз, а потім продовжується більш дрібної частиною, яка інтегрована в відбивачі, встановлені нижче на бампері.

Таким чином, дизайнери спробували відобразити ту ж ідею, що і на передній частині. Це, безумовно, виглядає краще, ніж коли передня і задня частини автомобіля мають абсолютно різні стилі.

РОЗМІРИ HYUNDIA PALISADE 2020

Palisade також вражає своїм зовнішнім виглядом: його довжина складає 4,98 метра, ширина 1,97 метра і висота 1,75 метра. Це робить його на 9,1 см довше, ніж Toyota Highlander, але короче, ніж Nissan Pathfinder 2019 року і Ford Explorer, на 6 см і 6,6 см відповідно і приблизно такого ж розміру, як Honda Pilot.

САЛОН HYUNDAI PALISADE 2020

Якщо зовнішній вигляд Palisade вас не вразив, то, можливо, вам сподобається його розкішний інтер'єр. Відмінний дизайн і матеріали з точки зору якості повністю заслуговує свого місця в якості флагмана Hyundai.

Компонування приладової панелі звичайна, але в ній присутня деяка атмосфера тихої вишуканості, яка може шокувати деяких людей, які мають уявлення про корейському бренд 1990-2000-х років.

Все відмінно зібрано, матеріали виглядають і відчуваються як преміальні - це мало б свідчити про позитивний ефект наявності люксового суббренда. На моделях з шкіряною оббивкою на дверях є стьобаний візерунок, що імітує те, що ви можете побачити, що коштує набагато дорожче, ніж Palisade.

Цікаво, що Hyundai вирішила не надавати своєї флагманської моделі повністю цифрову приладову панель. Ні, це не поширене серед моделей Hyundai, але, можливо, це було б саме ексклюзивна пропозиція, яку могли б запропонувати. Але автомобіль не позбавлений екранів, так як між циферблатами є один, який відображає інформацію бортового комп'ютера, а також навігацію і навіть зображення з різних зовнішніх камер Palisade.

Hyundai повідомляє, що 12,3-дюймовий повністю цифровий TFT-екран в центральній комбінації приладів, «що пропонує різні режими огляду і диференційовану підсвічування режимів руху».

Інформаційна система відображається на 10,25-дюймовому екрані, розташованому нагорі центральної консолі. Пропонується сумісність як з Apple CarPlay, так і з Android Auto.

Селектор автоматичної коробки передач Palisade складається з чотирьох кнопок, які призначені для звичайних положень парковки, заднього ходу, нейтралці і руху. Хоча зазвичай мені не дуже подобаються ці рішення, на цей раз кнопки чітко позначені і не мають іншої форми - це не відповідає впевненості при натисканні на ручку, але тут вона добре реалізована.

У Palisade більше місця для ніг для першого і другого рядів сидінь в порівнянні з Honda Pilot, Nissan Pathfinder і Ford Explorer, а з встановленим третім рядом йому вдається перевершити своїх конкурентів по вантажному простору.

Для Palisade також доступний проекційний дисплей (HUD), і, на щастя, він не з тих дешевих на вигляд, у яких є додатковий пластиковий екран - він проектується прямо на лобове скло, щоб дати водієві повнокольоровий інформацію на рівні очей. швидкість, статус круїз-контролю, а також статус активних засобів безпеки і навігації.

Місця для зберігання речей багато, вони розкидані по салону - у Palisade навіть є центральна консоль з додатковим простором під нею. Ви також можете відкрити саму центральну консоль для додаткового зберігання речей, а за обома передніми сидіннями є корисні еластичні сітки.

Він також позиціонується як дуже безпечний автомобіль з широким спектром стандартних систем запобігання зіткнень.

ДВИГУН І ПРОДУКТИВНІСТЬ HYUNDAI PALISADE 2020

Ніяких турбонагнетателей під капотом Palisade, єдиний пропонований двигун - це 3,8-літровий двигун V-6 з безпосереднім уприскуванням, що працює по циклу Аткінсона.

Пікова потужність становить 291 к.с. і досягається при 6000 об/хв, в той час як його піковий крутний момент в 262 Нм досягається досить високим при 5000 об/хв.

Це ставить Palisade в невигідне положення в порівнянні з конкурентами, оскільки його піки крутного моменту настільки високі, можливо, доведеться збільшити обороти, щоб не відставати від конкурентів з турбонаддувом. Восьмиступінчата автоматична коробка передач, з якої автомобіль поставляється.

Той факт, що двигун працює по циклу Аткінсона, теоретично повинен привести до зниження викидів і зниження витрати палива за рахунок невеликого зниження продуктивності.

Hyundai дійсно випускає двигун V6 з турбонаддувом меншого обсягу, називає 3.3T GDi - цей двигун видає 365 кінських сил також при 6000 об/хв, як і більший V6 без турбонаддува, але у нього більший крутний момент. Він видає 376 Нм і досягає піку раніше, всього з 1300 оборотів в хвилину, надаючи будь-якому автомобілю, на якому він стоїть, сильне, відчуття потужності, коли ви натискаєте на педаль газу. Автоматична коробка передач дасть вам таке прискорення, на яке ви розраховуєте.

У розпорядженні Hyundai є навіть 5,0-літровий V8, але навіть якщо Palisade - досить великий автомобіль, він як і раніше орієнтований на передній привід, так що 420 кінських сил і 520 Нм можуть бути занадто багато для нього, якщо це не ексклюзивна версії автомобіля.

Багаторежимна система повного приводу, яку Hyundai називає HTRAC, пропонується в якості опції, і, як і у деяких інших конкурентів, ви можете вибрати режим, відповідний вашим потребам.

Автовиробник, здається, особливо пишається своїм режимом Snow Mode, вперше представленим на Palisade, він робить автомобіль особливо хорошим при русі по снігу - в цьому режимі Palisade може заблокувати свій міжосьовий диференціал, а також керувати розподілом крутного моменту на кожне окреме колесо.

ЦІНИ НА HYUNDAI PALISADE

Рекомендована виробником роздрібна ціна моделі FWD становить 31 550 $, в той час як моделі з повним приводом додають до цієї ціни близько 1750 $. Рухаючись вгору по модельному ряду, модель SEL коштуватиме вам 33 500 $ або 35 200 $ у формі AWD, в той час як модель Limited коштує 44 700 $ або 46 400 $. З урахуванням цих цін стає ясно, що Palisade повинен серйозно ускладнити життя конкурентам - навіть його далекий родич Kia Telluride буде відчувати себе не солодко.

КОНКУРЕНТИ HYUNDAI PALISADE 2020

Kia Telluride

Одним з головних конкурентів Hyundai Palisade буде прийдешній Telluride від Kia - обидва автомобілі мають однакову архітектуру шасі і силові агрегати, і обидва мають разючу передню частину, яка не так вражає, як концепція, яка їх анонсувала, хоча у випадку з Telluride різниця ще більше; концепція мала зовсім інший вигляд, який з деяких ракурсів мав натяки на Rolls Royce.

Kia Telluride непогано виглядає зовні, але насправді його відрізняє не такий чудовий зовнішній вигляд як у Palisade. В іншому ці два автомобіля будуть дуже схожі з точки зору комфорту, продуктивності, ефективності і ціни.

Читайте наш повний огляд KIA Telluride тут.

Toyota Highlander

Toyota дебютувала з новим Highlander в 2001 році, а модель, яка зараз продається, є третім поколінням, яка була представлена ​​в 2014 році і пройшла редизайн в 2017 році. Його головними атрибутами є простір і сімейний характер, але при цьому напрочуд приємно керувати автомобілем.

У автомобіля також є гібридний двигун, якої немає в Hyundai Palisade, але жоден з них не робить Highlander особливо швидким. Якщо вже на те пішло, то на Palisade, ймовірно, буде краще їздити, ніж на Highlander, хоча на дорозі він, ймовірно, не буде відчувати себе так само добре, як Mazda CX-9.

Читайте наш повний огляд Toyota Highlander тут.

ВИСНОВОК

Це не перший випадок, коли у Hyundai є флагманський позашляховик, але я впевнений, що ви вже забули Veracruz, який раніше займав цю позицію.

Palisade має зовнішній вигляд і відчуття преміум-класу, щоб бути конкурентоспроможними в своєму сегменті. Він дає досить гарне враження як основна модель з прагненням до розкоші, особливо всередині, де їй вдається імітувати справжню преміальну модель.

Palisade НЕ буде самим спортивним автомобілем для водіння, хоча в рекламі для преси дійсно згадується щось про краще в своєму класі і жорсткості підвіски. Ви можете отримати його з 20-дюймовими ободами на низькопрофільних шинах, і це поліпшить керованість, але в той же час зробить автомобіль не таким хорошим на бездоріжжі - це залежить від того, де ви хочете на їздити.

Якщо Вам сподобався пост чи сам сайт поділіться будь-ласка в соц.мережах для нас це важливо. СЛАВА ЗСУ - УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

,

Поделиться

АВТОР

Евгений Марченко

Помічник контент-менеджера - автомобільний експерт з позашляховиків та кросоверів

Add comment

Security code
Refresh

Автомобільний портал 4Колеса

4koleca.com - найкраща онлайн-десктоп-платформа про автомобілі в Україні. Ми пропонуємо широкий оглаяд та асортимент автомобілів різних марок та моделей, від бюджетних до преміум-класу, від електрокарів до концеткарів. З 4koleca.com ви можете знайти свій ідеальний автомобіль у зручний для вас час. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з будь-якими питаннями та допоможе зробити правильний вибір. Приєднуйтесь до нашої спільноти та знайдіть свій ідеальний автомобіль сьогодні на 4koleca.com!

Останні огляди

Популярні марки:

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!