Opel Crossland 2021

С
прощене ім'я та нова особа: зустрічайте оновлений Opel Crossland

Opel оновлює кросовер Crossland, у якому тепер відсутня літера X у його попередній назві (Crossland X) і з'являється особа, натхненна новою Mokka, яка також відмовилася від X у новому поколінні.

Цей дизайн передньої частини називається Opel Visor, і ми очікуємо, що він з'явиться в інших майбутніх продуктах бренду PSA (Peugeot Société Anonyme). Ось що може запропонувати оновлений Crossland.

ЯКІ ЗМІНИ?

Субкомпактні позашляховики популярні в Європі, і хоча вибір величезний, Opel стежить за тим, щоб Crossland залишався чітким, оскільки він стикається з жорсткою конкуренцією таких дуже популярних, як Renault Captur, Peugeot 2008, Skoda Kamiq і Seat Arona.

Проте цілком очевидно, що весь візуальний вигляд відходить від тенденції «м'якого фейсліфтингу», яку ми спостерігаємо у більшості автовиробників у наші дні. Це також знак того, що Opel робить перехід на новий стиль бренду, і Crossland - це друга серія після Mokka.

Крім передньої частини є незначні зміни, видимі ззаду. Задні ліхтарі пофарбовані в темний колір, а задні двері мають глянсове чорне оздоблення, яке доповнює чорний дах. Ніхто не стане ризикувати з Crossland у глушині, але Opel вважав за потрібне встановити передні та задні срібні захисні пластини (швидше за все, вони зроблені з пластику) і переробити 16- та 17-дюймові диски.

Якщо цього недостатньо, щоб полоскотати вашу уяву, можливо, підійде нова обробка GS Line+. Він включає 17-дюймові легкосплавні диски, сидіння AGR, світлодіодні задні ліхтарі, чорний дах - все це стандартно.

Незалежно від вашого вибору, об'єм багажного відділення складає 410 літрів, але його можна збільшити до 520 літрів, зсунувши задню лаву вперед. Цілком складіть задні сидіння, і ви отримаєте багажник об'ємом 1255 літрів.

ТЕХНІЧНА ЧАСТИНА

Opel повідомляє нам, що Crossland готується до встановлення IntelliGrip. Crossland залишається автомобілем з переднім приводом, тому IntelliGrip в основному виконує команди ESP та трекшн-контроль для автоматичної адаптації крутного моменту колеса або гальмівної потужності відповідно до конкретної ситуації за допомогою цих попередньо встановлених режимів: Нормальний, Сніг, Бруд, Пісок та ESP Off (Активується на швидкості до 50 км/год).

Що стосується двигуна, Crossland пропонується з 1,2-літровим атмосферним двигуном як базовий варіант. Розвиває 83 кінські сили та 118 Нм крутного моменту.

Ще один 1,2-літровий двигун (цього разу з турбонаддувом) доступний у двох схемах потужності: 110 кінських сил і 205 Нм крутного моменту, 130 кінських сил і 230 Нм крутного моменту. 1,2-літровий двигун поєднується з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач, тоді як 1.2 Turbo отримує шестиступінчасту механічну коробку або шестиступінчасту автоматичну коробку передач (доступно тільки для 130-сильної версії).

Дизельні варіанти включають 1,5-літровий агрегат, доступний або з потужністю 110 кінських сил і моментом, що крутить, 250 Нм, або з 130 кінськими силами і 300 Нм. Перший пов'язаний із шестиступінчастою механічною коробкою передач, а другий - із шестиступінчастим автоматом.

ВИСНОВКИ

Схоже, що під керуванням PSA бренд Opel повільно виходить із туманності, в якій він опинився за останні кілька років. Завдяки спрощеній назві, яка краще відображає реальність (Crossland - це не AWD), і зміненому вигляду кросовер Opel тепер виходить на рівень конкуренції з найпопулярнішими моделями в цьому сегменті.

Якщо Вам сподобався пост чи сам сайт поділіться будь-ласка в соц.мережах для нас це важливо. СЛАВА ЗСУ - УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

,

Поделиться

АВТОР

Евгений Марченко

Помічник контент-менеджера - автомобільний експерт з позашляховиків та кросоверів

Add comment

Security code
Refresh

Автомобільний портал 4Колеса

4koleca.com - найкраща онлайн-десктоп-платформа про автомобілі в Україні. Ми пропонуємо широкий оглаяд та асортимент автомобілів різних марок та моделей, від бюджетних до преміум-класу, від електрокарів до концеткарів. З 4koleca.com ви можете знайти свій ідеальний автомобіль у зручний для вас час. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з будь-якими питаннями та допоможе зробити правильний вибір. Приєднуйтесь до нашої спільноти та знайдіть свій ідеальний автомобіль сьогодні на 4koleca.com!

Останні огляди

Популярні марки:

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!