Audi A6 2019. Найбільш високотехнологічний автомобіль?

В
перше Audi представила A6 в 1994 році як заміну Audi 100, що йде. З тих пір німецький автовиробник представив загалом чотири покоління цієї моделі.

Звісно, ​​сім років – це вже термін. Довгий час практично для будь-якого покоління автомобілів, і тому Audi приготувала A6 п'ятого покоління. Audi, з'явившись у новому металевому корпусі, вони люблять зображувати середньорозмірний седан преміум-класу «універсальним представником розкішного класу», пропонуючи поєднання стилю, спортивності, розкоші та технологій.

І, як і слід очікувати зі зміною поколінь, 2019 модельний рік принесе кілька змін зовнішнього вигляду, абсолютно нове внутрішнє планування, новий набір функцій зручності та можливостей підключення, а також м'яку гібридну модернізацію трансмісії, різні налаштування підвіски та стандартну рукоятку quattro AWD яких допомагають наголосити на універсальності моделі.

КУЗОВ

Хоча стиль не є повним перезавантаженням, він все ж таки досить відрізняється, щоб виправдати ярлик «цілком нового авто», який бренд дає йому, а це те, до чого ми не звикли від Audi.

Що стосується зовнішнього вигляду, Audi A6 2019 черпає натхнення в нових A7 Sportback та A8, використовуючи новітню мову стилю бренду, спочатку закладений у концептуальному авто Audi, який дебютував на автосалоні в Лос-Анджелесі. Новий Audi A6 грунтується на стилі попередньої моделі з чіткішими лініями, різкішими кутами і потужнішими деталями, і хоча стиль не є повним перезавантаженням у порівнянні з попередньою моделлю, він все ж таки досить відрізняється, щоб гарантувати ярлик «цілком новий авто».

Попереду перше, що ви помітите, - це характерна для бренду решітка Singleframe, яка домінує над лицьовою панеллю завдяки полірованій товстій металевій окантовці і горизонтальним розділовим лініям. Порівняно з попереднім модельним роком решітка A6 2019 виглядає трохи ширше і коротше, що покращує візуальне обхват автомобіля. Корпуси фар також були змінені, і тепер вони стали більш плоскими, плюс чітко окреслені краї та лінії порівняно з трохи закругленішими корпусами попередньої моделі. За бажанням покупці можуть придбати їх із додатковими освітлювальними елементами HD Matrix LEDs, тоді як стандартні денні ходові вогні простягаються вздовж лицьового боку корпусу. Бічні повітрозабірники, розташовані нижче в бампері, також є новими і виглядають менше і спортивніше, ніж довгі повітрозабірники попередньої моделі, доповнюючи тонкий передній спойлер. У склоочисники вбудовані форсунки омивача.

Обійшовши автомобіль з обох боків, ми виявимо досить гарний профіль седана, типовий для німецької марки. Існує довга лінія капота, а лінія даху спортивно зміщується до хвоста і нахиляється вперед.

Колісна база довга, а звиси короткі. Громіздкі розширювачі крил у задній частині надають автомобілю додаткової візуальної мускулатури. Матовий металевий каркас надає стильного вигляду вікнам.

Якщо дивитися ззаду, A6 2019 дійсно виглядає досить широким, з горизонтальними задніми фарами, що йдуть від крила в багажник. Додаткові хромовані деталі та акценти можна знайти всюди, у тому числі смугу, що з'єднує задні ліхтарі. У сигналах повороту використовується графіка задніх ліхтарів, а вигнутий спойлер кришки багажника доданий для оптимізації аеродинаміки. Audi навіть заявляє, що A6 досягає коефіцієнта лобового опору 0,24, що відповідає показникам таких орієнтованих на ефективність моделей, як Tesla Model S і Toyota Prius. Оновлений аеродинамічний обвіс також зберігає тишу всередині автомобіля.

Покупці отримують на вибір 14 різних варіантів забарвлення, включаючи сім відтінків, щойно доданих для моделі 2019 року. Додаткові параметри можна отримати за допомогою різних пакетів спортивного та зовнішнього дизайну, а також більш агресивного пакету S line.

Також варто відзначити, що A6 безперечно не є маленьким автомобілем, особливо якщо говорити про ще більший автомобіль п'ятого покоління, який збільшується в розмірах в усіх відношеннях. Загальна довжина становить 4939 мм, що на 7 мм більше, ніж у попередньої моделі. Audi A6 2019 також має ширину 2110 мм, збільшившись на 12 мм, і висоту 1457 мм, що на 2 мм вище, ніж раніше.

Габаритні розміри Audi A6 2019
Кількість місць 5 м
Довжина 4 939 мм
Ширина 2 110 мм
Висота 1 457 мм
Колісна база 2 924 мм
Передня колія 1 630 мм
Задня колія 1 617 мм
Споряджена маса 1 900 кг
Повна маса 2 475 кг
Об'єм багажника 529 л
Об'єм бака 63 л

САЛОН

Панель приладів та центральна консоль абсолютно нові, з безліччю апаратних кнопок та ручок, замінених сенсорними екранами.

Як і зовнішній вигляд, інтер'єр Audi A6 2019 значно змінив його в порівнянні з попередньою моделлю. У салоні як і раніше підкреслюється схильність Audi до горизонтального дизайну, проте панель приладів і центральна консоль цілком нові, з безліччю жорстких кнопок і ручок, замінених сенсорними екранами. Ми думаємо, що ці темно-чорні панелі виглядають фантастично і добре підходять для того, щоб надати інтер'єру ще більш чистого, але високотехнологічного вигляду, який органічно поєднується з традиційними дерев'яними панелями, що тягнуться від дверей до дверей.

Органи керування трохи нахилені до водія. Сидіння також має нову конструкцію, яка пропонує такі функції, як додаткові функції вентиляції та масажу. Крім дерева, алюміній очолює список матеріалів для інтер'єру, що помітно за важелем автоматичної коробки на центральному тунелі.

А тепер давайте перейдемо до нових сенсорних панелей. Дисплей у верхній частині панелі приладів має діагональ 10,1 дюйма і пропонує елементи управління для навігаційної системи MMI. Далі розташований 8,6-дюймовий дисплей на центральній консолі, який використовується для клімат-контролю, введення тексту та інших зручних функцій.

Придбавши пакет MMI Navigation plus, ви знайдете третій екран відразу за кермовим колесом. Названий віртуальною кабіною Audi, це, по суті, 12,3-дюймовий цифровий дисплей, який замінює традиційні аналогові датчики, забезпечуючи такі важливі параметри, як швидкість руху та інструкції з навігації. Існує також дисплей, який може відображати додаткову інформацію на лобовому склі.

Віртуальна кабіна Audi – це, по суті, 12,3-дюймовий цифровий прилад для зчитування показань, який замінює традиційні аналогові датчики та надає такі важливі параметри, як швидкість руху та інструкції з навігації.

В цілому інтер'єр Audi A6 2019 року набагато більш високотехнологічний. Завдяки цим екранам, які ми щойно згадали, старі поворотні елементи керування зникли, створивши те, що Audi називає повністю цифровою інформаційно-розважальною системою із сенсорним керуванням MMI. Є навіть можливість замінити внутрішнє освітлення та багатофункціональні апаратні кнопки на сенсорне керування. Більш того, система реагування на дотики MMI пропонує тактильний та акустичну зворотний зв'язок, щоб переконатися, що ваше введення дійсно було отримано. Якщо ви не хочете поворушити пальцем, є також інтелектуальне голосове керування, яке зв'язується з бортовими даними та навігаційними системами MMI для більш надійного розпізнавання фраз.

Audi заявляє, що бортові системи повністю настроюються і містять до 400 різних параметрів, які можна налаштувати та налаштувати за своїм смаком. Це включає функцію перетягування для персоналізації різних значків керування транспортним засобом, сконфігурованих у вигляді плитки, яка призначена для імітації смартфона. Різноманітні ярлики та обрані спрощують навігацію, а для різних налаштувань доступно цілих сім профілів, що дуже зручно, коли кілька водіїв використовують один і той же транспортний засіб.

MMI-навігація є стандартною, а веб-посилання LTE Advanced використовується для підключення та передачі даних. Перейдіть до MMI Navigation plus, і Audi додасть функцію навчання, яка забезпечить інтелектуальний пошук і навігацію, що настроюється на основі ваших частих маршрутів, в той час як посібник за маршрутом від HERE поставляється з інформацією про дорожню обстановку в реальному часі. Кожен покупець також отримує шість місяців безкоштовних оновлень карток у стандартній комплектації з пакетом Navigation Plus.

Audi забезпечує підтримку мобільних пристроїв, а програма myAudi забезпечує легкий доступ до різних функцій з вибраного пристрою. Додаткова функція цифрового ключа дозволяє користувачам Android замикати та відмикати двері та дистанційно запускати, з підтримкою до п'яти користувачів для ще більшої можливості спільного використання.

Серед визначних технічних досягнень є низка сервісів для автомобілів, таких як розпізнавання дорожніх знаків та інформація про небезпеку. Audi заявляє, що ці системи використовують «інтелект рою з парку Audi та поєднують Audi A6 з навколишнім середовищем».

І, звичайно, жоден сучасний розкішний автомобіль не був би повним без різних напівавтономних допоміжних функцій. Таким чином, Audi A6 2019 року поставляється з паркувальним пілотом та гаражним пілотом у складі пакету допомоги при паркуванні, що спрощує вхід та вихід із важкодоступних місць.

Також є пакет City Assist з функцією допомоги та пакет Tour з адаптивним круїз-контролем, а також допомога в утриманні смуги руху та допомога у підвищенні ефективності. Все це запускає центральний контролер допомоги водієві, який "безперервно розраховує детальну модель навколишнього середовища на основі поєднання даних датчиків", що надаються п'ятьма візуальними камерами, п'ятьма радарними датчиками, 12 ультразвуковими датчиками та лазерним сканером.

З точки зору розмірів, всередині моделі 2019 більше місця в порівнянні з попередньою моделлю, зі збільшеним простором для ніг ззаду, а також додатковим простір для голови і плечей спереду. У багажнику можна розмістити дві сумки для гольфу загальним обсягом 529 л., а кнопка під бампером – це все, що потрібно для електричного відкриття кришки багажника.

Покупці можуть отримати свій A6 з додатковою аудіосистемою преміум-класу від Bang & Olufsen, яка пропонує 3D звук. Додаткове обладнання включає пакет контролю якості повітря з додаванням іонізатор повітря і більш ефективний фільтр, додатковий панорамний скляний люк на даху і додаткове лобове скло з підігрівом.

Нарешті, є два пакети внутрішнього освітлення, у тому числі пакет зовнішнього освітлення та пакет контурного зовнішнього освітлення, останній з яких пропонує 30 різних кольорів світла. На вибір пропонується п'ять варіантів інтер'єру, включаючи базову, спортивну, дизайнерську, вибір дизайну та спортивний пакет S line. Кожен з них має унікальні кольори та матеріали, такі як дерево та шкіряна оббивка.

ШАСІ

A6 пропонує чотири різних варіанти підвіски, включаючи базові сталеві пружини, більш жорстку спортивну підвіску, покращене керування амортизаторами та першокласну адаптивну пневматичну підвіску з керованим демпфуванням.

Щоб відповідати всім змінам естетичного обладнання. Audi стверджує, що новий A6 спортивніший, ніж попередня модель, а також пропонує «покращену їзду та шумовий комфорт», в основному завдяки кільком добре виконаним налаштуванням підвіски та шасі.

Каркас машини зроблений із сталі та алюмінію, що робить його максимально жорстким та легким. І, якщо ви не знали, жорсткість і легкість життєво важливі для керування автомобілем та його відчуттів на дорозі як з точки зору комфорту, так і з точки зору продуктивності. З цією метою більше алюмінію використовується для дверей, кришки капота, кришки багажника та крил, а також є гарна кількість сплаву для компонентів підвіски, таких як фіксовані гальмівні супорти.

A6 пропонує чотири різних варіанти підвіски, включаючи базові сталеві пружини, більш жорстку спортивну підвіску, покращене керування амортизаторами та першокласну адаптивну пневматичну підвіску з керованим демпфуванням.

Audi A6 2019 року також поставляється з повним кермовим керуванням, при цьому задні колеса нахилені на 5 градусів.

При русі на низьких швидкостях задні колеса будуть обертатися в протилежному напрямку кермовому, що допомагає зменшити радіус повороту. На більш високих швидкостях колеса повертаються в тому ж напрямку, що й попереду, підвищуючи стійкість та комфорт.

Говорячи про поворот керма, A6 2019 року поставляється зі стандартною прогресивною системою рульового управління з передавальним числом від 9,5: 1 до 16,5: 1. Чим вище кут повороту рульового колеса, тим більше відгуку ви отримаєте при зміні напрямку.

Нарешті, цього разу A6 отримає колеса більшого розміру – до 21 дюйма у діаметрі з розміром шин 255/35. І якщо ви дійсно хочете, виберіть спортивний пакет S line, який включає 19-дюймові колеса і жорсткішу спортивну підвіску, про яку ми вже згадували.

ДВИГУН

Важливою новиною в області двигунів є те, що кожна конфігурація двигуна стандартної комплектації отримує підтримку м'якого гібрида. Використовуючи стартер із ремінним генератором та літій-іонну батарею, ця установка може відновлювати до 12 кВт енергії при уповільненні.

Додаткові засоби підвищення ефективності включають функцію руху накатом від 55 до 160 км/год., а також функцію старт-стоп, яка працює на швидкості до 22 км/год та автоматично запустить двигун.

У Європі варіанти двигунів включають одну дизельну силову установку та одну бензинову силову установку, обидва з яких отримують quattro AWD у стандартній комплектації. 3,0-літрового двигуна TFSI V-6 з турбонаддувом, що забезпечує потужність 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. У поєднанні з семиступінчастою автоматичною коробкою передач S tronic, A6 розганяється від 0 до 100 км/год за 5,1 секунди і досягає максимальної швидкості 250 км/год.. Він також забезпечує комбіновану витрату палива до 6.7 км. завдяки технології Audi Ultra, яка відключає задні провідні колеса для більш ефективної конфігурації FWD.

Далі йде дизельний двигун, який також має робочий об'єм 3 літри, 6 циліндрів і турбокомпресор. Цього разу вихідна потужність ззалишає 286 л.с. і 619 Нм крутного моменту, і все це направлено через восьмиступінчасту коробку передач Tiptronic і міжосьовий диференціал, що самоблокується. Витрата палива становить 5.5 на 100 км.

А оскільки Audi A6 нібито є розкішним седаном, який може робити все, що завгодно, він отримує додатковий спортивний диференціал для задньої осі, який інтегрується з адаптивною підвіскою та системою демпфування для більш захоплюючого керування.

ЦІНА

Audi A6 2019 року за ціною від 58 050 євро.

ВИСНОВКИ

Найбільше нас приваблює інтер'єр, в якому футуристичний технології поєднується з традиційною розкішшю Audi.

Audi A6 завжди був дуже надійним вибором у цьому сегменті. Хоча він не такий спортивний, як BMW, і не такий елегантний, як Mercedes, A6 безперечно є одним з найбільш розумних варіантів. Ця характеристика ще більше посилюється із введенням у модельний ряд нової системи гібриду. Завжди цінується більша ефективність навіть на моделях зі спортивним нахилом, і ми розглядаємо це як хороший показник того, куди Audi рухається в майбутньому.

Дуже подобається інтер'єр. Безліч екранів під рукою надають йому фантастичного нового вигляду, змішуючи технології з традиційною розкішшю Audi. Фактично ми зайшли так далеко, щоб сказати, що новий інтер'єр A6 може кинути виклик навіть E-Class з погляду вишуканості та дизайну.

Нам навіть подобається редизайн екстер'єру. Він виглядає свіжо і гостро, і ця величезна грати Singleframe також починає трохи рости. Додайте до цього стандартний quattro AWD, і вам буде важко назвати будь-якого з перерахованих німецьких конкурентів більш розумною покупкою.

  • Новий різкий зовнішній вигляд
  • Новий хай-тек, вишукане внутрішнє планування
  • Стандартна гібридна система
  • Стандартний quattro AWD

  • Не такий спортивний, як BMW
  • Не такий вишуканий, як Мерседес

КОНКУРЕНТИ

BMW 5 Series

Першим у нашому списку конкурентів стоїть останній BMW 5 серії, котрий щойно отримав оновлене сьоме покоління для 2017 модельного року. Основні моменти включають меншу споряджену масу завдяки використанню технології Bimmer з армованого вуглецевим волокном пластику, що, безумовно, допомагає підняти седан до спортивного водіння. Зниження ваги також допомагає автомобілю бути більш ефективним: 2,0-літровий чотирициліндровий і 3,0-літровий шестициліндровий рядний двигун включені в список опцій двигунів. Є навіть гібрид.

Пропонуються як RWD, так і AWD, з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач для роботи. Інтер'єр також досить приємний і оснащений найновішими технологічними функціями, включаючи керування жестами та 10,25-дюймовий інформаційно-розважальний екран на панелі приладів. Ціна починається від 52 650 $ за базову модель 530i.

Читайте наш повний огляд BMW 5 Series тут.

Mercedes-Benz E-Class

Як BMW та Audi, так і Mercedes. У цій чотиридверній серії середнього класу преміум-класу називається E-Class, який також щойно зазнав зміни поколінь у 2017 модельному році. Він добре виглядає в цьому класичному стилі Mercedes, в той час як інтер'єр - досить приємне місце завдяки чудовому вигляду компонування і безлічі функцій, натхненних S-класом. За кермовим колесом із плоским дном знаходиться 12,3-дюймовий цифровий екран, а для світлодіодного підсвічування можна вибрати один із 64 кольорів. Понад 241 к.с. і 370 Нм моменту, що крутить, створюється 2,0-літровим 4-циліндровим двигуном базової моделі з турбонаддувом, який видає потужність на задні колеса через дев'ятиступінчасту автоматичну коробку передач. Також пропонується ітерація AWD.

Читайте наш повний огляд Mercedes-Benz E-Class тут.

Якщо Вам сподобався пост чи сам сайт поділіться будь-ласка в соц.мережах для нас це важливо. СЛАВА ЗСУ - УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

,

Читайте також про нові електричні автомобілі Cupra Born та Nissan Ariya

Поделиться

АВТОР

Олег Михайлюченко

Олег приєднався до команди нещодавно. В даний час він є нашим експертом з седанів і приділяє особливу увагу спорт-карам.

Add comment

Security code
Refresh

Автомобільний портал 4Колеса

4koleca.com - найкраща онлайн-десктоп-платформа про автомобілі в Україні. Ми пропонуємо широкий оглаяд та асортимент автомобілів різних марок та моделей, від бюджетних до преміум-класу, від електрокарів до концеткарів. З 4koleca.com ви можете знайти свій ідеальний автомобіль у зручний для вас час. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з будь-якими питаннями та допоможе зробити правильний вибір. Приєднуйтесь до нашої спільноти та знайдіть свій ідеальний автомобіль сьогодні на 4koleca.com!

Останні огляди

Популярні марки:

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!