Новий електричний Opel Mokka-e 2021

Р
еволюційний дизайн робить Mokka-e дуже красивим.

Перший повністю електричний позашляховик від Opel/Vauxhall (Vauxhall дочірня компанія холдингу PSA Group) називається Mokka-e та відрізняється радикальним дизайном, який відрізняє від того, що Mokka демонструє з моменту свого створення.

Завдяки злиттю з PSA Group, німці, схоже, нарешті знайшли напрямок для своєї майбутньої лінійки, як з погляду дизайну, так і з погляду двигунів, принаймні у тому, що стосується електрифікації.

КУЗОВ

Автомобілі Opel останнього десятиліття (наприклад, Insignia, Astra та Corsa) привчили нас до акуратного набору стилів, але вони, як правило, блякнуть перед ультрасучасним виглядом Mokka-e, який втілює те, що Opel називає своїм новим дизайном Vizor.

Тим не менш, ми також повинні зробити кілька згадок про розмір. Незважаючи на довшу колісну базу, Mokka-e може похвалитися зменшеними звисами, що фактично робить його на 12,5 сантиметрів коротшим, ніж у моделі, яку він замінює, за загальної довжини 4,15 метра.

Mokka-e також ширший і в той же час жорсткіший і легший, ніж модель, яку він замінює. Новий Mokka-e використовує платформу CMP (Compact Modular Platform).

САЛОН

Центральна частина складається з двох широких екранів, які є комбінацією приладів і мультимедійною системою (сумісною з CarPlay і Android Auto).

Рульове колесо - єдиний елемент, який зберігає певну близькість до поточної лінійці Opel, в іншому випадку покупець зможе вибрати шкіряну обробку Alcantara та шкіряні сидіння з підігрівом спини за додаткову плату.

У стандартну комплектацію входять електричний селектор передач і гальмо стоянки, а також багажник об'ємом 350 літрів.

ДВИГУН

У цьому відділі Opel спростив завдання, вибравши просте встановлення, яке поєднує в собі електромотор потужністю 100 кВт та акумуляторну батарею на 50 кВтг. Акумулятор підтримує швидке заряджання постійного струму потужністю 100 кВт, а для досягнення 80% рівня заряду потрібно 30 хвилин.

Діапазон дальності їзди оцінюється в 322 км, виміряний у циклі тестування WLTP, що більш ніж достатньо для міських подорожей. Однак це може виявитися трохи складним для поїздок за містом, особливо в місцях, де немає зарядки електромобілів.

Однак новий Opel Mokka-e може рухатися зі швидкістю до 150 км/год, що, безсумнівно, призведе до більш швидкої втрати енергії акумулятора, тому, наскільки ми можемо судити, Mokka-e в основному націлений на тих, хто хоче проводити більше часу у поїздках містом.

Читайте наші повні огляди Volkswagen ID.3 та Hyundai Ioniq 5 2021

Якщо Вам сподобався пост чи сам сайт поділіться будь-ласка в соц.мережах для нас це важливо. СЛАВА ЗСУ - УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

,

Поделиться

АВТОР

Валентин Шостак

Контент-менеджер - автомобільний експерт з електроавтомобілів

Add comment

Security code
Refresh

Автомобільний портал 4Колеса

4koleca.com - найкраща онлайн-десктоп-платформа про автомобілі в Україні. Ми пропонуємо широкий оглаяд та асортимент автомобілів різних марок та моделей, від бюджетних до преміум-класу, від електрокарів до концеткарів. З 4koleca.com ви можете знайти свій ідеальний автомобіль у зручний для вас час. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з будь-якими питаннями та допоможе зробити правильний вибір. Приєднуйтесь до нашої спільноти та знайдіть свій ідеальний автомобіль сьогодні на 4koleca.com!

Останні огляди

Популярні марки:

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!