Honda CR-V 2023 року: характеристики, ціна та фото

С
міливіший стиль, салон преміум-класу та оновлений гібридний варіант мають допомогти Honda CR-V 2023 року залишатися конкурентоспроможною. За останні 25 років Honda CR-V, став одним із найбільш продаваних кросоверів. Ці авто є основним продуктом майже будь-якого передмістя. У 2023 модельному році компанія Honda вирішила оновити свій популярний кросовер з нуля. Новий CR-V базується на оновленій версії вдосконаленої глобальної архітектури Honda, яка використовується в Civic останнього покоління, і доступний як з газовими, так і з гібридними силовими агрегатами. Honda CR-V шостого покоління більша за попередню модель і тепер має більш сміливий стиль. Ось що Honda зробила, щоб утримати CR-V на вершині ринку.

КУЗОВ

Коли ви вперше бачите новий Honda CR-V, стає зрозуміло, що він приймає візуальну естетику, яка є синонімом інших великих позашляховиків у портфоліо Honda, таких як Pilot і Passport. Передня частина нового CR-V має яскраву нову решітку радіатора з глянцевими чорними шестикутними елементами. Прямо з базової моделі ви отримуєте агресивний перед автомобіля, оточене з обох боків повністю світлодіодними ліхтарями, які також зливаються з решіткою радіатора. Кузов має розмір: довжина - 4695 мм, ширина - 1940 мм, висота - 1680 мм.

У більш спортивній комплектації також додають деякі алюмінієві елементи обробки на передньому бампері, а також накладку на пороги. Датчик, який підтримує функції допомоги водієві, ховається за значком Honda. Тепер на бік, і ви майже одразу помітите подовжену колісну базу, яка тепер становить 2700 мм., що робить авто однією з найдовших у сегменті.

Ви також побачите більший скляний дах, а також помітите, що точка кріплення дзеркал заднього виду тепер переміщена до дверей. Honda також перемістила передні стійки назад на 10 см., щоб покращити огляд для водія.

Що стосується розмірів коліс, вони починаються з 18-дюймових на базовій моделі EX, а топова комплектація Touring поставляється з 19-дюймовими дисками чорного кольору та надітими всесезонними шинами LL 235 секції. Ви також можете оновити колеса до чорного або бронзового кольору ($1800). Переходячи назад, ви побачите вертикальні задні ліхтарі Volvo-esq, нижня частина яких виступає назовні. Незважаючи на те, що самі блоки є світлодіодними.

Інтегрований спойлер разом із антеною в формі акулячого плавника завершує задню частину. У той час як базова модель обходиться чорним пластиковим бампером, комплектація Sport Touring отримує подвійні вихлопні блоки разом із тим, що виглядає як дифузор. Загалом, цей останній CR-V з його різкішими лініями та агресивною переднією частиною має набагато більш чоловічу естетику.

САЛОН

Інтер’єр шостого покоління CR-V значно покращився з точки зору якості та використаних преміальних матеріалів. Дизайн салону нової Honda CR-V безпомилково нагадує останню Honda Civic.

Дизайнери чудово справляються з приховуванням вентиляційних отворів. Під вентиляційними отворами ви знайдете кілька рифлених циферблатів, які піклуються про систему клімат-контролю.

7,0-дюймовий екран із підтримкою Apple CarPlay і Android Auto є стандартним для комплектацій EX і Sport. EX-L і Sport Touring оснащені більшим 9,0-дюймовим дисплеєм інформаційно-розважальної системи. У той час як ви отримуєте безліч зарядних портів USB-C, починаючи з базової моделі, лише в вищій комплектації є 15-ватна панель для бездротової зарядки телефону Qi.

Великим розчаруванням є ситуація з частково аналоговими, частково цифровими датчиками, особливо тому, що більшість автовиробників, включаючи Honda, самі пропонують повністю цифрові налаштування. Крім того, вперше в CR-V доступна аудіосистема преміум-класу Bose Audio з 12 динаміками, ексклюзивна для топової комплектації Sport Touring.

Базова комплектація EX поставляється з тканинними сидіннями сірого або чорного кольору (EX-L поставляється зі шкіряними сидіннями), але вони все ще оснащені сидінням водія з електроприводом регулювання у восьми напрямках і з поперековою підтримкою. За словами Honda, нові стабілізуючі сидіння допомагають зменшити втому. Комплектація Sport Touring включає чорне оздоблення приладової панелі, сірі або чорні шкіряні сидіння з контрастною помаранчевою строчкою та чорну обшивку стелі. Незважаючи на те, що люк не є панорамним, він все одно повинен пропускати додаткове світло в салон.

Збільшені розміри дозволяють збільшити простір як для людей, так і для багажу. Відкриваючи двері багажника з ручним керуванням у комплектації EX (з електроприводом від EX-L і вище), ви отримуєте найкращий у своєму класі багажний відсік об’ємом 1028 літрів із задніми сидіннями. Це на два більше, ніж у попередньої моделі. Об’єм збільшується до 1113 літрів завдяки регульованій підлозі в багажнику (лише на газовому варіанті). Складіть заднє сидіння, розділене у співвідношенні 60:40, і об’єм вантажу зросте до вражаючих 2166 літрів.

БЕЗПЕКА

CR-V є одним із найпопулярніших масових кросоверів, і Honda в стандартній комплектації включила багато обладнання для безпеки. Ви отримуєте найкраще в своєму класі обладнання для активної та пасивної безпеки, яке включає нову ширококутну камеру заднього огляду (90-градусний кут огляду) з радаром (120-градусний кут огляду), передні подушки безпеки наступного покоління, а також нові задні бічні та колінні подушки безпеки, все це частина набору технологій безпеки та допомоги водієві Honda Sensing.

Стійки та двері мають більш жорстку конструкцію в рамках Advance Compatibility Engineering (ACE), яка повинна забезпечувати кращий захист від переднього та бічного удару.

Список стандартних функцій допомоги водієві включає:

  • Інформація про сліпі зони
  • Гальмівна система пом'якшення зіткнення
  • Допомога в пробках
  • Контроль гальмування на низькій швидкості
  • Розпізнавання дорожніх знаків
  • Адаптивний круїз-контроль
  • Асистент утримання смуги руху

Honda заявляє, що новий CR-V націлений на отримання рейтингу Top Safety Pick+ і NHTSA 5 зірок.

ДВИГУН

Під капотом нового CR-V ви знайдете один із двох доступних силових агрегатів. Доступний у версіях EX і EX-L, перший — це 1,5-літровий чотирициліндровий двигун V-Tec з турбонаддувом, який видає 190 кінських сил і крутний момент 243 Нм.

Honda CR-V 2023 року доступна в чотирьох комплектаціях:

  • EX
  • EX-L
  • Sport
  • Sport Touring

Другий варіант – це 2,0-літровий газовий двигун за циклом Аткінсона, який поєднується з повністю новим двомоторним гібридом 4-го покоління. Система має загальну вихідну потужність 204 кінських сили та 334 Нм крутного моменту. Очевидно, це найпотужніший CR-V, який Honda коли-небудь створювала.

Незалежно від двигуна, який ви виберете, усі CR-V постачаються з безступінчатою трансмісією (CVT) з переднім або повним приводом, який може передавати до 50 відсотків крутного моменту двигуна на задні колеса. Гібридна силова установка працює з e-CVT.

CR-V тепер має три режими водіння, які можна вибрати:

  • Normal
  • Econ
  • Snow

Моделі Sport і Sport Touring також мають додатковий режим Sport. Крім того, вперше на CR-V доступна система контролю спуску з пагорба, яка тепер є стандартною для всіх комплектацій і працює на швидкості до 40 км. на годину. Очікуйте більш захоплюючого водіння завдяки вдосконаленому рульовому керуванню, шасі та ширшій колії. Тепер ви отримуєте кут повороту який покращився на 15 відсотків.

Ви можете очікувати приємної їзди зі стійками MacPherson спереду та переналаштованою багатоважільною незалежною підвіскою ззаду. Honda каже, що ці вдосконалення мають допомогти значно покращити враження від керування.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Двигун: 1,5 л рядний 4 Turbo / 2,0 л рядний 4 Hybrid
  • Потужність: 190 - 204 к.с
  • Крутний момент: 179 - 204 LB-FT
  • Коробка передач: CVT
  • Трансмісія: FWD / AWD
  • Рекомендована роздрібна ціна: $31 110 - $38 600

ЦІНА

Вартість Honda CR-V 2023 року в базовій комплектації EX починається від 31 110 доларів США. Топовий CR-V Sport Touring Hybrid зі стандартним повним приводом коштує 38 600 доларів. Усі комплектації також доступні з додатковим повним приводом ($1500). Ціна на CR-V 2023 року зросла порівняно з моделлю 2022 року, ціна якої становила 26 800 доларів.

Ви також можете вибрати один із п’яти пакетів аксесуарів, які отримують додаткове обладнання, як-от всесезонні килимки, бризковики, поперечини, підножки тощо. Ціна на ці пакети залежить від комплектації.

Honda CR-V разом зі своїм головним суперником Toyota Rav4 були одними з перших учасників у сегменті компактних позашляховиків і домінували в цьому сегменті протягом десятиліть. Однак ринок значно розвинувся протягом багатьох років і сьогодні є одним із найбільш конкурентоспроможних сегментів автомобільного бізнесу.

Сьогодні CR-V є з чим боротися, адже налічується до 20 конкуруючих моделей, які борються за увагу потенційних покупців.

З оновленим стилем, кабіною з більш високоякісних матеріалів, найкращим у своєму класі об’ємом вантажу та гібридною силовою установкою Honda CR-V 2023 року повинна залишатися конкурентоспроможною. Фактично, японський автовиробник також очікує, що з цією останньою моделлю гібриди становитимуть понад 50 відсотків від загального обсягу продажів, на відміну від лише 25 відсотків з попередньою моделлю.

  • Удосконалений більш різкий стиль
  • Переконливий гібридний силовий агрегат
  • Більш просторий, ніж раніше

  • Добре обладнаний, але дорожчий, ніж вихідна модель
  • Технології відстають від конкурентів
  • Без панорамного даху

Поделиться

Media

Add comment

Security code
Refresh

Автомобільний портал 4Колеса

4koleca.com - найкраща онлайн-десктоп-платформа про автомобілі в Україні. Ми пропонуємо широкий оглаяд та асортимент автомобілів різних марок та моделей, від бюджетних до преміум-класу, від електрокарів до концеткарів. З 4koleca.com ви можете знайти свій ідеальний автомобіль у зручний для вас час. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з будь-якими питаннями та допоможе зробити правильний вибір. Приєднуйтесь до нашої спільноти та знайдіть свій ідеальний автомобіль сьогодні на 4koleca.com!

Останні огляди

Популярні марки:

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!