Subaru Ascent 2019 характеристики, комплектації та ціни

Д
ругий удар компанії Subaru по класу кросоверів

Subaru повернувся в гру трирядних кросоверів після помітної відсутності, оскільки злощасна Tribeca померла повільною, болісною смертю у 2014 році через поганий прийом людьми та низькі продажі за дев'ять років свого життя.

Звичайно, Subaru зробила все, що вміє, щоб не повторювати попередні помилки. Цілковито новий Ascent 2019 року більше, витонченіше, технічно підкований, оснащений функціями активної безпеки та оснащений абсолютно новим 2,4-літровим двигуном Boxer потужністю 260 к.с. із симетричним повним приводом.

Ascent з'явився якраз вчасно, оскільки популярність кросоверів стрімко зростає. Пропонуються чотири рівні комплектації - базовий, Premium, Limited та Touring - за ціною від 31 995 $. У нас є всі подробиці нижче, так що продовжуйте читати, щоб дізнатися більше.

КУЗОВ

У той час як Subaru, демонструє чудові концептуальні моделі тільки для випуску розбавлених і похмурих серійних версій, Ascent не дотримується цієї тенденції ... здебільшого. Серійна модель, безумовно, відрізняється від концепції, яку ми бачили у 2017 році, але загалом вони мають багато спільних візуальних атрибутів.

Кросовер відомий як Subaru, оскільки він схожий на будь-який інший універсал і кросовер у модельному ряду автовиробника, але в ньому є кілька цікавих моментів.

Шестигранні грати радіатора Subaru, широкі нижні решітки і навколишні протитуманні фари здаються знайомими. Колісні арки та оздоблені чорним пластиковим облицюванням, яке дійсно захищає від звуку руху. Вражає те, що дорожній просвіт Ascent становить 220-мм, а це означає, що він не матиме проблем на бездоріжжі.

Ascent поставляється з багажником на даху для додаткового зберігання речей – напрочуд популярна річ серед власників Subaru. Задня частина має дещо легко дизайн, у ній немає жодних реальних добавок візуального інтересу. Ascent хоч і нудна, але виглядає непогано. Загалом, Ascent набагато привабливіша, ніж будь-коли була Tribeca.

Вибір коліс варіюється від 18-дюймових дисків базової моделі до 20-дюймових дисків на комплектації Touring. Також може бути доданий зчіпний пристрій для причепа, який дає максимальне буксирування Ascent 2267 кг. - Найвищий показник в історії Subaru. Довжина Ацкента складає 4998 мм, ширина – 1930 мм, висота – 1819 мм. Колісна база даного кросовера дорівнює 2890 мм.

САЛОН

Згідно зі своїм ставленням до позашляховиків, Ascent 2019 пропонує більш вертикальне положення для сидіння та високу панель приладів.

У стандартній комплектації є вісім сидячих місць у конфігурації 2+3+3. У будь-якій комплектації сидіння другого ряду можна безкоштовно замінити на окремі крісла та вийде 2+2+3. Хоча це зменшує загальну кількість сидячих місць на одиницю, це значно полегшує доступ до третього ряду, особливо для маленьких дітей.

Незалежно від того, скільки людей сидить усередині, підсклянників у кожного буде достатньо. У салоні Subaru їх аж 19 штук. Ряд 2 і 3 має центральну консоль, ящик рукавички, дверні кишені, кишені спинки сидінь і відділення під вантажним відсіком.

Ascent пропонує 2421 л. вантажного простору із складеним третім рядом. Додати другий ряд, і простір збільшиться до 4346 л. багажного відсіку. Це набагато більше, ніж 2110 літрів, які були в старій Tribeca.

Коли справа доходить до панелі приладів, у Ascent стандартна інформаційна система Starlink оснащена 6,5-дюймовим сенсорним екраном, а верхня частина консолі - 8,0-дюймовим дисплеєм. Обидва стандартно поставляються з Apple CarPlay та Android Auto. Навіть може похвалитися можливістю підключення до Wi-Fi, а також аудіосистемою Harman Kardon з 14 динаміками

БЕЗПЕКА

Багато сучасних автомобілів оснащені великим списком функцій активної безпеки, призначених для запобігання нещасним випадкам. На Ascent 2019 року довгий список включає автоматичне гальмування перед зіткненням, адаптивний круїз-контроль, попередження про виїзд зі смуги руху, управління дросельною заслінкою перед зіткненням і доступний монітор EyeSight Assist. EAM забезпечує відображення попереджень системи EyeSight та інформації про стан системи.

Інші технічні опції включають виявлення сліпих зон за допомогою системи допомоги при зміні смуги руху та попередження про перехресний рух ззаду, асистента далекого світла та автоматичного гальмування заднім ходом. Список пасивної безпеки також вражає: подвійні передні подушки безпеки, колінна подушка безпеки водія, передні бічні подушки безпеки для тулуба та бічні подушки безпеки-фіранки для всіх трьох рядів.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Горизонтально протилежне розташування циліндрів має двигун нижче в моторному відсіку Ascent і допомагає зменшити центр тяжкості кросовера.

Subaru представляє кросовер Ascent абсолютно новим 2,4-літровим чотирициліндровим оппозитним двигуном Boxer з турбонаддувом. При потужності 263 л. с. і 376 Нм крутного моменту, Boxer має дати новому кросоверу достатню міць. Звичайно, це ні в якому разі не WRX STi.

Двигун працює в парі з клиноцепним варіатором Lineartronic з імітацією 8 ступенів. Subaru відома своєю симетричною системою повного приводу, і Ascent не буде винятком. Постійна система повного приводу включає режим X-Mode з функцією Hill Descent Control для більш складної місцевості.

Unibody шасі Ascent досить потужне, щоб забезпечити буксирування 2267 кг. Тим не менш, економія палива пристойно хороша: 11.2 л. на 100 км. по місту, 8.7 л. на 100 км. по шосе та 10.2 л. на 100 км. на моделях з 18-дюймовими дисками та стандартним набором комплектацій.

Для моделей, оснащених 20-дюймовими дисками економія палива падає до 11.8 л. на 100 км. по місту, 9.0 л. на 100 км. по шосе та 10.7 л. на 100 км. всі разом у середньому.

ЦІНА

Subaru Ascent 2019 коштує від 31 995 $. Для цього Ascent поставляється з Symmetrical AWD, EyeSight Driver Assist, Subaru Starlink з 6,5-дюймовим екраном, чотирма портами USB, тризонним клімат-контролем, багатомісним сидінням другого ряду на вісім місць, 18-дюймовими легкосплавними дисками.

Комплектація Premium починається з 34 195 $ і додає кілька функцій зручності та безпеки. Вони включають 8,0-дюймову мультимедіа-систему Starlink, виявлення сліпих зон, система допомоги при зміні смуги руху та попередження про перехресний рух ззаду, сидіння водія з електроприводом, сидіння зі стійкої до плям тканини, клімат-контроль у задній частині салону, передні сидіння з підігрівом, антиобледенитель лобового скла і обтягнуті шкірою рульове колесо і важіль перемикання передач, тоновані стекла та 18-дюймові легкосплавні диски.

Тим, хто хоче шкіряні сидіння, знадобиться обробка Limited за 38 995 $. Він не тільки має оновлену оббивку, але й оснащений "капітанськими" кріслами другого ряду, адаптивними світлодіодними фарами з підтримкою автономного увімкнення/відключення далекого світла, світлодіодними протитуманними фарами, що висуваються сонцезахисними козирками другого ряду, 20-дюйм. , доступ без ключа та запуск за допомогою кнопки, а також два додаткові порти USB.

Комплектація Touring є топовою моделлю і коштує від 44 695 $. Стандартні функції в основному косметичні, хоча навігація додана до 8,0-дюймової інформаційної системи Starlink, в комплект входить звукова система Harman Kardon з 14 динаміками, а також панорамний люк на даху та двірники вітрового скла, чутливі до дощу. З міркувань безпеки додано інтелектуальне дзеркало заднього виду та камера переднього виду на 180 градусів. Що стосується косметики, то екстер'єр отримав хромовані та сріблясті деталі, а інтер'єр отримав шкіряні сидіння Java Brown з оздобленням під дерево.

ВИСНОВКИ

Пройшло багато часу відколи Subaru запропонувала трирядний кросовер. Ascent повинен непогано заповнити цю прогалину в лінійці моделей Subaru. Крім того, пройшло достатньо часу, щоб ніхто не згадав про Трибек, що легко забувається, і це піде на користь Ascent.

Кросоверы та позашляховики в наші дні популярні, і Subaru виконала велику роботу, просуваючи себе як сімейний і орієнтований на безпеку автовиробник, тому дуже доречно, що трирядний кросовер приєднався до її модельного ряду компанії Субару.

- Три ряди підходять для семи пасажирів
- Турбований чотирициліндровий двигун
- Стандартний повний привід

- Варіатор обмежить буксирування
- Чи зможе він подолати невдачу Tribeca?

КОНКУРЕНТИ

Honda Pilot

Pilot може трохи і застаріла по відношенню до Аскент, але це один з трирядних кросоверів, що продаються. Він поєднує в собі абсолютну практичність із комфортом та стилем. Додайте до цього імідж бренду Honda, що характеризується надійністю та доступним повним приводом, і ви отримаєте домашній хоумран для сімейних подорожей.

Pilot наводиться в рух 3,5-літровим двигуном V-6 потужністю 280 л. Як згадувалося, FWD є стандартним, а AWD - додатковим. При повороті всіх чотирьох коліс Pilot може буксирувати причіп вантажопідйомністю майже 2300 кг., і незалежно від трансмісії він може перевозити до восьми осіб – сім із додатковими капітанськими кріслами другого ряду. Автомобілі поставляються з шестиступінчастим автоматом, а комплектації (Touring і Elite) - з дев'ятиступінчастим автоматом, що забезпечує економію палива.

Ціна сильно варіюється в залежності від комплектації та опцій. Базовий LX починається з 30 745 $, а топовий Elite - з 47 220 $. Отримання Elite означає, що все, що зазвичай є додатковим, є стандартним. Це означає, що 47220 $ - це найвища ціна, яку ви можете заплатити.

Читайте наш повний огляд Honda Pilot тут.

Volkswagen Atlas

Атлас слід вимовляти як "нарешті", оскільки Volkswagen так довго не вступав у гру з трирядними позашляховиками. На щастя, Atlas з безліччю добре продуманих функцій, просторим салоном, семимісними сидіннями та парою варіантів трансмісії. Атлас також ґрунтується на знайомих опціях; це платформа MQB, яка є основою практично всіх сучасних продуктів VW і Audi. Витончені елементи інтер'єру включають доступну цифрову панель приладів, новітню інформаційну систему VW і вантажний відсік об'ємом 2746 л. зі складеними задніми сидіннями.

Стандартна потужність походить від 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом, але він відноситься до нижчих версій з переднім приводом. Більшість моделей Atlas поставляються з 3,6-літровим двигуном V-6 потужністю 276 л. Восьмиступінчаста автоматична коробка передач передає потужність передні колеса. Система повного приводу VW 4Motion не обов'язкова.

Ціни починаються з 30 500 $, це 2,0-літрова базова модель S. Інші варіанти комплектації включають SE, SE з технологією та SEL. Вибір V-6 штовхає базову ціну до 31900 $. Доступні моделі S, SE, SE з 4Motion, SE з 4Motion, SEL, SEL з 4Motion та SEL Premium з 4Motion. Хоча спочатку це трохи збиває з пантелику. Ціна від 48 490 $ за V-6 SEL Platinum з опціями 4Motion.

Читайте наш повний огляд Volkswagen Atlas тут.

Якщо Вам сподобався пост чи сам сайт поділіться будь-ласка в соц.мережах для нас це важливо. СЛАВА ЗСУ - УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

,

Поделиться

АВТОР

Евгений Марченко

Помічник контент-менеджера - автомобільний експерт з позашляховиків та кросоверів

Add comment

Security code
Refresh

Автомобільний портал 4Колеса

4koleca.com - найкраща онлайн-десктоп-платформа про автомобілі в Україні. Ми пропонуємо широкий оглаяд та асортимент автомобілів різних марок та моделей, від бюджетних до преміум-класу, від електрокарів до концеткарів. З 4koleca.com ви можете знайти свій ідеальний автомобіль у зручний для вас час. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з будь-якими питаннями та допоможе зробити правильний вибір. Приєднуйтесь до нашої спільноти та знайдіть свій ідеальний автомобіль сьогодні на 4koleca.com!

Останні огляди

Популярні марки:

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!