Kia Telluride 2023 - Стильний та комфортний сімейний позашляховик!

Н
овий король позашляховиків середнього розміру. Флагманський трирядний сімейний позашляховик Kia отримав комплексне оновлення.

KIA Telluride 2023 року дебютував на Нью-Йоркському міжнародному автосалоні разом із Hyundai Palisade. Враховуючи успіх і популярність Telluride з моменту його першого виходу на дороги в 2019 році, Kia вирішила не відходити занадто далеко від рівняння, яке зробило його одним з найбільш продаваних трирядних SUV.

Це оновлення, виконана в середині торгового року, суттєво змінює зовнішній вигляд, покращує бортові системи та безліч функцій допомоги водієві. Ось що нового в Kia Telluride 2023 модельного року.

КУЗОВ

Якщо говорити про зовнішній вигляд, то цей позашляховик Kia вже був досить привабливим. На щастя, Kia не зазнала особливих змін зовні, крім кількох незначних змін, щоб привести його у відповідність до інших моделей у портфоліо KIA. Telluride виглядає майже так само, як і попередня модель. З цим оновленням Kia справді хотіла зробити йому невеликий "макіяж" зовні, і в цьому вони явно досягли успіху.

Починаючи спереду, помаранчеві прямокутні елементи освітлення більше не присутні в кластері фар; натомість тепер ви отримуєте подвійні вертикальні світлодіодні смуги та світлодіодні протитуманні фари. Напис TELLURIDE на капоті вже зник, і Kia змінила решітку Tiger Nose. Залежно від вибраної вами комплектації ви отримаєте блокові сірі вставки в бампері.

Окрім пари оновлених світлодіодних смужок для задніх ліхтарів, зміни, внесені до цього оновлення Telluride, ще важче помітити. Kia Telluride пропонує оновлений дизайн коліс у всій лінійці. Ви отримуєте новий дизайн коліс на комплектаціях: X-Pro їздить на 18-дюймових дисках із всюдихідними шинами, тоді як X-Line їздить на 20-дюймових дисках.

Особливості лише для X-Line включають виразну решітку радіатора з глянцевим чорним кольором і рейлінги на даху. Модель X-Line також має дверні ручки в колір кузова, характерну решітку радіатора та рейлінги на даху у формі містка. Telluride має просвіт 20.3 см. від землі до кузова.

KIA Telluride 2023 має розміри

  • Довжина: 5 000 мм
  • Ширина: 1 990 мм
  • Висота: 1 759 мм
  • Колісна база: 2 900 мм
  • Дорожній просвіт: 20.3 см.
  • Споряджена маса: 2 013 кг

Kia Telluride 2023 року отримав три нові додаткові кольори:

  • Jungle Wood Green
  • Dawning Red
  • Midnight Lake Blue

САЛОН

У салоні абсолютно нова панель приладів, яка, безсумнівно, привертає увагу. Дизайн приладової панелі черпає натхнення з KIA EV6 і має два 12,3-дюймові дисплеї з широкими можливостями конфігурації для панелі приладів і екрана інформаційно-розважальної системи, розміщені на вигнутій панелі.

Вентиляційні отвори кондиціонера та декоративні деталі були перероблені, а також додане нове кермо. KIA також зберегла фізичні кнопки для таких речей, як перемикач режимів руху, радіо та клімат-контроль.

Оновлений набір функцій включає більший 8,5-дюймовий кольоровий проекційний дисплей, аудіосистему Harmon Kardon із 10 динаміками, Apple CarPlay, Android Auto, бездротову зарядку та функцію цифрового ключа, яка працює з iPhone, Apple Watch і пристроями Samsung Galaxy. Пакет також включає оновлення по повітрю та точку доступу Wi-Fi.

Залежно від вибраного вами комплектації Telluride пропонує 14 варіантів кольорів салону з імітацією або справжньою шкірою Nappa. Враховуючи, що ви можете вибрати одну з дев’яти різних тем для поточного Telluride, модель 2023 року додасть більше опцій. У найвищу комплектацію також входять сидіння з електрорегулюванням у 12 позицій, замшева оббивка стелі преміум-класу разом із люком із двома склопакетами, а також сидіння з вентиляцією та підігрівом у першому та другому рядах. Розкішне освітлення ще більше прикрашає салон.

Однією з областей, де Kia Telluride ніколи не мав проблем, є внутрішній простір. Завдяки 2900 мм колісній базі та квадратним пропорціям Telluride 2023 року продовжує бути неймовірно містким. Ви отримуєте чудовий простір для голови та ніг у всіх трьох рядах. Ви можете налаштувати Telluride на сім або вісім осіб.

Маючи понад 601 л багажного відділення, Kia Telluride має одне з найпросторіших вантажних відділень серед конкурентів. Коли другий і третій ряди внизу, вантажне відділення відкривається до вражаючих 1395 л. Також у вантажному відділенні X-Pro отримав 110-вольтовий інвертор. Одне оновлення ззаду стосується дверей багажника. Він не тільки автоматично відкриється, але й автоматично закриється.

БЕЗПЕКА

Моделі Kia та Hyundai зазвичай оснащені безліччю функцій безпеки, і цей останній Telluride не є винятком. З асистентом водіння на шосе, функцією центрування смуги руху, ви отримуєте високий рівень стандартного набору функцій для всього модельного ряду. Можливість зміни смуги руху є частиною напівавтономної навігаційної системи круїз-контролю.

Інші функції безпеки включають:

  • Моніторинг сліпих зон
  • Інтелектуальна система попередження швидкості
  • Попередження про увагу водія
  • Попередження про лобове зіткнення з функцією виявлення пішоходів
  • Асистент дальнього світла
  • Попередження про відстань при паркуванні
  • Монітор зворотного кругового огляду
  • Допомога рульовому керму
  • Контроль гальмування на спуску

Ви можете очікувати, що Telluride 2023 року матиме високі оцінки в рейтингах безпеки в краш-тестах, оскільки модель, отримала максимальні п’ять зірок від Національного управління безпеки дорожнього руху (NHTSA), а Страховий інститут безпеки дорожнього руху (IIHS) став найкращим вибором безпеки 2022 року у категорії 4-дверних позашляховиків середнього розміру.

ДВИГУН І КОМЛЕКТАЦІЇ

Під капотом Kia Telluride 2023 року зберіг перевірений 3,8-літровий двигун V-6 GDI, який видає 291 кінську силу та 355 Нм крутного моменту. 8-ступінчаста автоматична коробка передач. Витрата палива (міський цикл), л. на 100 км.: 12.8 Витрата палива (заміський цикл), л. на 100 км: 9.8 Витрата палива (змішаний цикл), л. на 100 км: 11.4

У той час як повний привід доступний як додаткова опція ($2000), комплектації X-Line стандартно постачаються з повним приводом, режимом "снігу" та блокуванням повного приводу, контроль спуску є функцією, яка є в асортименті. Крім того, в Telluride доступна нова додаткова самовирівнююча підвіска ($495).

Крім того, варіанти X-Line оснащені оновленою системою контролю тяги, яка може передавати до 50% крутного моменту на задню вісь. Ви також отримуєте покращений режим буксирування, кращі кути наближення та з’їзду та додаткові 10 мм кліренсу. Оновлення до X-Pro і буксирувальну здатність Tellurides тепер зросла.

Kia Telluride 2023 року доступний у 10 комплектаціях.

  • LX
  • S
  • EX
  • EX X-Line
  • SX
  • SX X-Line
  • SX X-Pro
  • SX Prestige
  • SX Prestige X-Line
  • SX Prestige X-Pro

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Двигун: 3,8 л V-6
  • Потужність: 291 к.с
  • Крутний момент: 262 LB-FT
  • Коробка передач: 8-ступінчаста автоматична
  • Трансмісія: повний привід
  • MSRP: $35 690 - $52 785

ЦІНА

Kia Telluride 2023 року випуску в базовій комплектації LX стартує від 35 690 доларів США рекомендованої роздрібної ціни. Найпопулярніший SX-Prestige X-Pro коштує 52 785 доларів.

Комплектація Ціна
LX $35,690
S $37,590
EX $41,290
EX X-Line $45,485
SX $45,490
SX X-Line $48,885
SX X-Pro $49,885
SX Prestige $50,390
SX Prestige X-Line $51,785
SX Prestige X-Pro $52,785

ВИСНОВОК

Японські пропозиції є основою ринку трирядних позашляховиків середнього розміру, але корейська трійка у вигляді Kia Telluride і Hyundai Palisade зуміла пробитися в цей переповнений сегмент із справді переконливими комплектаціями. Kia Telluride 2023 року протистоїть визнаним конкурентам, таким як Honda Pilot, Toyota Highlander або Nissan Pathfinder, Ford Explorer і Volkswagen Atlas також конкурують на цьому ринку.

Є кілька значних косметичних оновлень і комплектацій, які, безумовно, допоможуть флагманському позашляховику Kia і надалі мати перевагу над конкурентами. Kia не зіпсувала силовий агрегат.

Також немає гібридного чи дизельного варіанту. Можливо, Kia готується до повністю електричного варіанту для наступного покоління. Підводячи підсумок, Kia Telluride має випереджати конкурентів, так це його сміливий і красивий стиль, багатофункціональний інтер’єр і низька початкова ціна.

KIA Telluride завжди пропонувала неймовірне співвідношення ціни та якості в сегменті трирядних позашляховиків середнього розміру, а остання оновлена ​​модель 2023 року має ще більш міцний вигляд і можливості, що робить її одним із найсильніших конкурентів у класі.

Топовий Kia Telluride 2023 року випуску в комплектації SX Prestige X-Pro коштує $52 875.

Telluride поставляється з набором безпеки в стандартній комплектації. Додайте оновлену високоякісну кабіну з трьома рядами, міцний вигляд і додатковий привід, починаючи з $35 690, і KIA має переможця. Таким чином, Telluride отримав високу оцінку та залишається однією з найпопулярніших моделей у сегменті трирядних позашляховиків середнього розміру.

  • Міцний позашляховий вигляд із більшими можливостями
  • Простора кабіна високої якості з трьома рядами
  • Безліч стандартних функцій безпеки та допомоги водієві

  • Пропонується один силовий агрегат/без гібридного варіанту
  • Витрата бензину надто велика
  • Суперники пропонують більше місця для третього ряду

Якщо Вам сподобався пост чи сам сайт поділіться будь-ласка в соц.мережах для нас це важливо. СЛАВА ЗСУ - УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

,

Поделиться

АВТОР

Евгений Марченко

Помічник контент-менеджера - автомобільний експерт з позашляховиків та кросоверів

Add comment

Security code
Refresh

Автомобільний портал 4Колеса

4koleca.com - найкраща онлайн-десктоп-платформа про автомобілі в Україні. Ми пропонуємо широкий оглаяд та асортимент автомобілів різних марок та моделей, від бюджетних до преміум-класу, від електрокарів до концеткарів. З 4koleca.com ви можете знайти свій ідеальний автомобіль у зручний для вас час. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з будь-якими питаннями та допоможе зробити правильний вибір. Приєднуйтесь до нашої спільноти та знайдіть свій ідеальний автомобіль сьогодні на 4koleca.com!

Останні огляди

Популярні марки:

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!