Renault Megane 2017 характеристики, комплектації та ціна

R
enault Megane 2017 ціни та комплектація. Технічні характеристики Renault Megane 2017 огляд з фото та тест-драйв.

Порівняно з іншими хетчбеками в сучасній галузі, Renault Mégane можна вважати новачком, оскільки він існує тільки з 1995 року. Насправді, якби Renault не подумав про розробку моделі, втратили б більшу частку покупців у цьому сегменті. Відкриваючи нову еру хетчбека.

Mégane четвертого покоління дебютував на Франкфуртському автосалоні 2015 року. Він має ту саму платформу середнього розміру, що й Nissan Leaf, але на відміну від свого досить приземленого побратима, новий Mégane виглядає так само круто, як і будь-який хетчбек, представлений сьогодні на ринку. Багато в чому це пов'язано з тим, що автомобіль отримав новий дизайнерський кузов - межу, яку він поділяє з Renault Talisman, щонайменше вишуканим новим середньорозмірним розкішним седаном французького автовиробника. Минули ті часи, коли простий вигляд Mégane заколисував людей.

Тепер, коли він тут, майбутнє Mégane виглядає яскравіше, ніж будь-коли за останні роки. Якщо хетчбек їде так само добре, як виглядає, неможливо сказати, яких висот може досягти ця модель, особливо коли версії RS з риком входять у наше життя.

КУЗОВ

Renault Mégane тепер виріс і нарешті демонструє стилістичні характеристики сьогодення (гарячого) хетчбека. Нова модель виглядає спортивніше і вишуканіше, ніж будь-яке з трьох попередніх поколінь, завдяки тому, що вона нижче на 4,5 см. спереду і ширше на 3.8 см ззаду, ніж модель третього покоління. Це надає Mégane більш компактного і цілеспрямованого вигляду, якого просто не вистачало його попередникам.

Складки на капоті та хромовані накладки на решітці радіатора на передньому бампері ще більше підсилюють характер передньої панелі.

Передній профіль Mégane також виконаний у тому ж стилі, що і Renault Talisman, аж до характерного C-подібного світлодіодного підсвічування та нової решітки радіатора.

Використання хрому поширюється на бічні панелі автомобіля, особливо на поясну лінію, бічні значки і дверні ручки. Позаду Mégane також отримав нові світлодіодні задні ліхтарі, обидва з яких простягаються ближче до центру, майже не доходячи до логотипу Renault.

Компанія Renault не оголосила про доступні варіанти кольорів для нового Mégane, але французький автовиробник оголосив, що більш спортивна версія моделі, що отримала назву Mégane GT, матиме нове забарвлення «Iron Blue» і елементи Dark Meta. 18-дюймові алюмінієві диски та хромовані подвійні вихлопні труби також увійдуть до Mégane GT.

САЛОН

Інтер'єр хетчбека отримав те саме, що і Renault Talisman, з величезним сенсорним дисплеєм, що займає більшу частину центральної консолі. Дисплей та вбудовані кнопки, перемикачі та ручки відповідають за більшість функцій усередині салону, включаючи автомобільні програми, такі як попередження Coyote та програми Michelin, які можна використовувати для пошуку готелів та ресторанів на околицях.

Більшість м'яких матеріалів та хромована обробка, які можна побачити на Talisman, також є частиною інтер'єру Mégane, хоча химерні сидіння седана були замінені на більш приземлені елементи.

З технічного боку Megane оснащений останніми новинками від Renault, у тому числі повнокольоровим проекційним дисплеєм та семидюймовим TFT-дисплеєм. Обидві функції, а також 8,7-дюймовий сенсорний екран портретного формату описуються Renault як першокласні функції, що «традиційно призначені для автомобілів більш високих сегментів».

Хоча модель стандартної комплектації є лише злегка покращеною версією нинішнього автомобіля, дорожчі версії салону матимуть рульове колесо з обробкою натуральною шкірою Nappa та хромованими деталями на центральній консолі, вентиляційних отворах та окантовці перемикачів.

Також дорогі моделі оснащені плюшевим велюром та сидіннями з алькантари з підігрівом та регулюванням попереку. Водійське сидіння також оснащене функцією налаштування. Додаткова аудіосистема Bose включає дев'ять динаміків, сабвуфер та цифровий підсилювач для високоякісного звуку.

БЕЗПЕКА

Комплексний набір технологій Megane включає численні функції безпеки, такі як адаптивний круїз-контроль і автоматичне екстрене гальмування, виїзд за межі смуги руху, попередження про безпечну відстань і обмеження швидкості, розпізнавання дорожніх знаків і моніторинг сліпих зон. Також доступні камера заднього виду, парковка без допомоги рук, а також передні, задні та бічні паркувальні пристрої.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Новий Megane буде доступний з шістьма малолітражними, три- та чотирициліндровими двигунами. Є три дизелі потужністю 90, 110 та 130 к.с. і три бензинові агрегати потужністю 100, 130 і 205 к.с. Всі версії поставляються з шестиступінчастою механічною коробкою передач у стандартній комплектації, але 110-сильний дизель та 130-сильний бензиновий варіант отримають опціональну шестиступінчасту та семиступінчасту автоматику відповідно. Коробка передач з подвійним зчепленням входить до стандартної комплектації моделі GT.

У 2016 році Renault представить дизельний двигун потужністю 165 к.с., з'єднаний з шестиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням. Версія Hybrid Assist також буде запущена. Французи стверджують, що цьому хетчбеку знадобиться лише три літри палива для пробігу 100 км, і він виділятиме всього 76 грамів CO2 на км.

Двигун КПП AWD Ціна
1.2 TCe 100 к.с. 6-Мех 2WD 21 800$
1.6 SCe 115 к.с. 5-Мех 2WD 25 770$
1.2 TCe 130 к.с. 6-Мех 2WD 28 500$
1.6i 165 к.с. 7-EDC 2WD 35 760$

ЦІНА

Поточна версія Mégane коштує від 21 800 $ за комплектацію Expression + стандарт. Це приблизно 25 770 $. Тим часом, топова модель Mégane GT Nav 220 коштує від 35 760 $. Очікуйте, що базова модель нового Mégane буде трохи вищою, ніж його попередник, можливо, починаючи з 28 500 $.

ВИСНОВКИ

Renault досяг успіху з новим Mégane. Звичайно, моя реакція заснована виключно на дизайні хетчбека, але, боже, новий Mégane - справжній прорив! З першого погляду він виглядає неймовірно, і, на відміну від деяких моделей, привабливість не втрачається, коли ви на неї дивитеся. Більше того, інтер'єр виглядає так само добре, як і екстер'єр, і, судячи з кількості високотехнологічних функцій та оздоблення салону, доступної у високоякісній версії, Mégane піднявся на ще одну сходинку вгору сходами преміум-класу. Різноманітність двигунів також вражає, і у зв'язку з появою нових версій ми дивимося на один із найкрасивіших і добре продуманих хетчбеків.

- Приголомшливий дизайн
- Опція GT доступна відразу
- Одна з найкрасивіших у сегменті, поки що
- Інтер'єр у стилі hi-tech на більш дорогих моделях

- Модель стандартної комплектації не така вражаюча всередині
- Значно дорожче за свого попередника
- Жорстка конкуренція з боку Ford та Volkswagen

КОНКУРЕНТИ

Ford Focus

Новий Renault Megane увійде до сегменту хетчбеков, який стане найсильнішим за останні роки. У цьому сегменті багато гідних конкурентів, але жоден із них сьогодні не може бути таким популярним, як Ford Focus.

Завдяки професійному зовнішньому вигляду, ефективним двигунам і доступним цінам Focus став одним з найпопулярніших автомобілів у світі. Особливо в Європі, де продаж цієї моделі різко зріс завдяки тому, що все більше і більше людей тягнуться до дешевих і ефективних хетчбеків.

Focus, як і раніше, має багато можливостей, у тому числі його неймовірний 1,0-літровий трициліндровий двигун, який видає 100 к.с.

При базовій ціні 16 810 $ Focus також дешевше, ніж Mégane. Це величезна перевага у цьому сегменті.

Читайте наш повний огляд Ford Focus тут.

Якщо Вам сподобався пост чи сам сайт поділіться будь-ласка в соц.мережах для нас це важливо. СЛАВА ЗСУ - УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

,

Поделиться

АВТОР

Олег Михайлюченко

Олег приєднався до команди нещодавно. В даний час він є нашим експертом з седанів і приділяє особливу увагу спорт-карам.

Add comment

Security code
Refresh

Автомобільний портал 4Колеса

4koleca.com - найкраща онлайн-десктоп-платформа про автомобілі в Україні. Ми пропонуємо широкий оглаяд та асортимент автомобілів різних марок та моделей, від бюджетних до преміум-класу, від електрокарів до концеткарів. З 4koleca.com ви можете знайти свій ідеальний автомобіль у зручний для вас час. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з будь-якими питаннями та допоможе зробити правильний вибір. Приєднуйтесь до нашої спільноти та знайдіть свій ідеальний автомобіль сьогодні на 4koleca.com!

Останні огляди

Популярні марки:

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!